Escaperoom eller escapegames

Escaperoom vs EscapeGAMES

Det startede som computerspil hvor spilleren skulle løse gåder og slippe ud af et rum. Så åbnede det første escaperoom i Japan og siden da er det eksploderet med både escaperooms, skattejagter, fysiske spil og meget meget andet.

Sidder du og skal booke, men et i tvivl om du skal vælge et escaperoom eller et escapegame? Så får du her forskellen på de to.

Et Escaperoom

Du møder op på en af vores adresser og vi låser dig og dine ledsagere inde i et, eller flere, rum. Inden da får I en kort gennemgang af regler og hvad I kan forvente. Rummet er fyldt med gåde og opgaver som I i fællesskab skal løse, for at komme ud af døren og vinde spillet. I har en time til at gøre dette og ledetrådende kan være skjult overalt. I avisartikler, skuffer, under gulvtæpper, i bøger… kun vores fantasi sætter grænser for hvor tingene er gemt, og jeres fantasi skal bruges til at løse dem.

EscapeGAME

Et escapegame foregår uden et rum. Her vælger I selv om I kommer til os eller om vi skal komme til jer. I er 4-8 personer om hvert spil, og der kan sagtens være flere grupper i samme rum, blot med passende afstand. Alt hvad I skal bruge vil være placeret foran jer og I skal dermed ikke først finde tingene skjult diverse steder. I skal dog stadig tyde de ting I har og finde ud af hvordan de skal bruges og til hvad de skal bruges.

Oplagt til firmafester, julefrokoster og teambuilding

Hvorfor ikke starter firmajulefrokosten ud med et besøg hos os, eller slutte en kedelig og mørk onsdags arbejdsdag af med en omgang teambuilding? Eller lad os komme til jer. Mens I spiser stiller vi op og så kan I bruge en times tid på at løse vores mysterier, inden I går til kaffen og kagen.

Og ja, man må gerne være alkoholpåvirket når man spiller vores spil – men vi garanterer ikke for succesraten i det tilfælde.

Kontakt os i dag: https://breakoutroom.dk/kontakt/

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*