Høje forbrugslån giver plads til lejlighedskøb uden udbetaling

Når man for første gang skal ud og finde finansiering i forbindelse med boligkøb, vil man ofte løbe ind i flere udfordringer, i forhold til hvor stor en andel af boligens værdi man kan låne sig til. Og det kan være pisse irriterende, hvis man har en solid indkomst, men måske ikke lige har fået sparet op til en udbetaling i forbindelse med boligkøb.

Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være, da man i dag ved lidt alternative metoder faktisk kan købe ejendom og bolig, uden at skulle have nogen form for opsparing. Læs med videre i artiklen her, hvor vi kigger på, hvordan man kan bruge de nye hurtige forbrugslån til at komme boligkøbet og drømmehuset lidt tættere.

Tag et lån, hvortil der ingen anvendelsesklausul er

Grunden til, at man faktisk kan komme uden om at skulle smide nogen opsparing efter sit boligkøb, er, at man kan kombinere den traditionelle boligfinansiering med tillæg af et almindeligt forbrugerlån. Denne løsning er ikke en mulighed hos bankerne, da de er forpligtet til at opretholde og håndhæve kravet om minimum fem procent opsparingsfinansiering, men hos de online låneportaler er det ikke helt umuligt. Her er de nemlig ikke forpligtet til at indhente oplysninger vedrørende lånets anvendelse, og de er faktisk også ret lige glade. De vurderer din kreditværdighed, og hvis du er kreditværdig, får du et lån.

Hos de online låneportaler er det faktisk også muligt at låne til de fem procent, selvom det hus, man er ved at købe, er relativt dyrt. For selvom der ingen krav er til sikkerhedsstillelse eller anvendelsesmetode, kan man faktisk låne helt op til 400.000 kroner, hvilket svarer til den krævede opsparingsfinansiering for en bolig til en værdi af otte millioner – og så er der faktisk ikke rigtig nogle begrænsninger at holde tilbage for.

Med en fast og solid indkomst kan man få bevilget lånet hos såvel banken som det online pengeinstitut, og så skal man bare sørge for, at man kan tilbagebetale omkostningerne i forbindelse med rente af. Du kan læse meget mere om fordelene ved de hurtige og forholdsvis store forbrugslån hos Minifinans. Her er mulighederne mange, og du kan uden tvivl også finde et lån, der passer perfekt som erstatning for din opsparingsfinansiering. Det tager kun få øjeblikke, og så er man et kæmpe skridt nærmere at kunne købe det hus, man altid har drømt om. Så skal man heller ikke gå rundt og ærgre sig, fordi man ikke slog til, da det helt perfekte hus var frit tilgængeligt på boligmarkedet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*