Løvegårdens glutenfri gårdbutik og webshop

Løvegårdens Landhandel er et lokalt familielandbrug, der tilbyder friske, lokale og glutenfri produkter fra egen gård og andre nærliggende producenter. Gården har en lang og spændende historie, der går tilbage til 1760, og fokuserer på sundhed, bæredygtighed og biodiversitet. Du kan møde de glade dyr, der lever i naturskønne omgivelser, og som leverer kød, æg, grøntsager, marmelader og krydderier til gårdbutikken. 

På Løvegårdens 70 hektar jord med eng, skov og marker, bor der krøllede Mangalitza grise, langhårede Boergeder og farverige campisthøns, som har god plads til at udfolde sig og spise friskt græs og urter. Gården har også en stor køkkenhave med forskellige slags grøntsager, som dyrkes uden sprøjtegifte og kunstgødning. Disse produkter kan du købe i gårdbutikken, sammen med andre glutenfri varer fra lokale producenter, som groft brød, saftig kage, hjemmelavet pasta, økologisk øl, håndlavede flødeboller og meget mere. Gårdbutikken har også delikatesser som pesto, tapenade, oliven, ost og chokolade, som du kan forkæle dig selv eller dine nærmeste med. Butikken har åbent alle dage fra kl. 08.00-20.00, og du kan betale med mobilepay eller kontant. Der er høflig selvbetjening, men du kan altid ringe eller skrive til familien Johansen, som driver gården, hvis du har spørgsmål eller ønsker. 

For at få en bedre oplevelse af Løvegården, kan du booke en rundvisning, hvor du kommer tæt på dyrene, hører om deres historie og pleje, og smager på nogle af gårdens produkter. Du får for eksempel lov til at klappe en gris, fodre en ged og samle æg fra hønsene. Rundvisningen varer cirka to timer og koster 75 kr. pr person. Børn under 3 år er gratis. Løvegården arrangerer også events, som salg af juletræer, pyntegrønt og julevarer i december, hvor du kan komme i julestemning og købe gaver til dine kære, eller påskeægsjagt i april, hvor du kan lede efter chokoladeæg i den grønne have. 

Løvegårdens Landhandel er et sted, hvor du kan handle med god samvittighed, støtte det lokale landbrug og nyde den smukke natur. Her får du ikke bare madvarer, men også en historie om dyrevelfærd, kvalitet og passion. Løvegården er et unikt og hyggeligt besøgssted for hele familien, som du ikke vil fortryde at besøge. 

Vil du vide mere? Så klik her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*