Økologisk tøj og bæredygtig mode

Modeindustrien er helt vild. Det er næsten ikke til at tro på, når man sådan lige høre hvordan den har udviklet sig. Og det er slet ikke sjovt når man så hører at danskerne ligger blandt nogle af dem, som handler allermest i netop den industri. Det går jo ikke kære venner. Vi må se at få gjort noget ved det, i stedet for blot at vende hovedet den anden vej. 

Vi skal igang med at tænke i økologisk tøj og bæredygtig mode, i en langt højere grad. Det går slet ikke at det kun er de få der tænker den retning. Sagen er den at des flere af os der tænker i den retning, og vel og mærket også handler derefter, des mere tilgængeligt vil den økologiske mode og den bæredygtige livsstil blive. det er lidt ligesom en spiral, vel og mærket en spiral, som fører os i en mere positiv og grøn retning. 

Den bæredygtige mode er på vej, og det er de miljøvenlige handlemønstre også

Det er skønt at følge med i tendenserne, fordi på trods af at vi er nogle af dem som sviner mest, så er vi heldigvis også nogle af dem, som for nyligt at begyndt at handle mest på denne mere miljøvenlige livsstil hvor bæredygtig mode og økologisk tøj altså står øverst på dagsordenen. Det er bare ikke helt nok endnu. Efter min smag, så kan det jo ikke gå stærkt nok, men på samme tid så ved jeg også at sådan noget kræver tid. Det jeg bare ikke er så sikker på igen, er hvor lang tid. 

 

Hvad er det der skal til for at den bæredygtige mode kan slå helt igennem

Hvis der er behov for tid før den bæredygtige mode og det økologiske tøj kan slå helt igennem, så må det også betyde at der er behov for at der skal ske noget i løbet af den tid. Og hvad er det der skal ske, det er så det spørgsmål som jeg tænker at filosofere lidt over i min næste artikel, fordi denne her er ved at være løbet tør for tegn, og dermed klar til publicering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*