Sådan holder du din hund underholdtunderbyen.dk

Foto: Annoncør

Det er meget vigtigt at sørge for, at hunden er afslappet eller underholdt det meste af tiden. Ellers kan man meget hurtigt risikere, at den går hen og laver unoder, fordi den keder sig.

Læs med her hvis du er hundeejer og gerne vil have nogle gode råd til, hvordan du kan holde din hund underholdt, så den ikke begynder at bide i ting den ikke skal.

Godt legetøj

Det er først og fremmest meget vigtigt at skaffe noget godt legetøj til sin hund – og det er især en god ting at gøre, hvis det drejer sig om en noget yngre hund. I så fald er de nemlig ofte meget legesyge.

Det kan for eksempel være en god ide at kigge lidt på noget kong hundelegetøj. Sådan en form for legetøj kan være meget sjovt for hunden og de fleste hunde kan få flere timer til at gå med dette. Hvis man putter lidt peanutbutter eller lignende inde i kong’en, så kan den hurtigt få hele eftermiddagen til at gå med at lege med denne.

Prøv dog at lægge mærke til hvilket form for legetøj din hund godt kan lide og prøv dig frem med noget forskelligt. Nogle hunde er for eksempel meget glade for bolde, imens andre bedre kan lide at lege med reb. Det er en meget individuel sag og det handler naturligvis om at finde noget godt legetøj, som netop din hund er interesseret i at lege med.

Rigeligt med gåture

Det er derudover også vigtigt at sørge for at ens hund får rigeligt med gåture. Og her har vi altså fokus på flertallet. De fleste hunde vil ikke lade sig nøjes med en enkel lille gåtur rundt i kvarteret. Der skal noget mere til for den gennemsnitlige hund – og det gælder især hvis det er en yngre model det drejer sig om.

Efter nogle gode lange gåture vil de fleste hunde kunne stille sig tilfreds i mellemtiden – så længe de har adgang til lidt legetøj.

Lær hunden at slappe af

Når alt det så er sagt, så er det meget vigtigt at lære hunden, at den gerne må slappe af nogle gange. Det er faktisk en færdighed at lære at slappe af og det er godt at hunden lærer dette allerede som hundehvalp. Der er ingen der har lyst til at have en fuldvoksen og energisk German shepherd, som aldrig har lært at falde ned i gear.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*