Sådan giver du din kat mulighed for at underholde sig selv

Grå killing

Annoncør betalt indhold

Det er ingen hemmelighed, at der ikke skal meget til at underholde en kat. Ofte går de bare rundt for sig selv, og klarer sig selv det meste af dagen. De er ikke ligesom hunde, der ofte har brug for opmærksomhed og leg for at være glade og sunde. Det kan dog stadig være en god ide, at give din kat nogle redskaber og noget legetøj, så du kan lege med den, men også give den mulighed for at lege med sig selv, hvis den skulle have lyst til det. Der er lidt forskellige muligheder for dette, og du vil i denne artikel få præsenteret den nemmeste og billigste metode!

Det bedste legetøj til din kat

Hvis du gerne vil give din kat noget legetøj, som holder den aktiv på egen hånd, så burde du købe en cozy mus! Cozy mus er ekstremt billige og designet til at holde din kat aktiv på egen hånd. Legetøjet forestiller en lille mus, og har en lille kugle indeni, så den rasler når katten leger med den. De er enkle, transportable og giver katten mulighed for at tage den med sig rundt og lege med den hvor den vil.

Denne type legetøj er også ekstremt billig, så det gør ikke noget, hvis katten smider en mus væk eller du ikke kan lige kan finde din kats cozy mus. Musene koster helt ned til 8 kroner, så det kan nærmest ikke blive billigere at underholde sin kat på en måde som stadig holder katten sund og aktiv. Det kan være en fordel at købe nogle stykker på én gang, så man har nogle i reserve, hvis katten skulle komme til at smide en mus eller to væk mens den leger.

katte i leg

Sjov leg med din kat

Cozy mus ligger ikke kun op til, at din kat skal underholde sig selv. De er nemlig også sjove at bruge, hvis du skulle have lyst til at underholde din kat i dag. Man kan for eksempel binde en snor om musen, så katten jagter den igennem stuen. Så skaber du et godt og tæt bånd med din kat og gør opdragelsen af den nemmere.

Musene kan fås i tre farvevarianter, hvilket lyder ligegyldigt, men faktisk kan have betydning for kattens mentale udvikling. Derfor kan det være en god ide at købe nogle cozy mus i nogle forskellige farver, så din kat opnår den bedste mulige stimulering, når du leger med den.

Inden du bestiller cozy mus til din kat, så kan det være en god ide at læse på nettet, hvad andre katteejere har skrevet om cozy mus. Så sikrer du dig nemlig, at du køber mus i højest mulige kvalitet, og ikke køber nogle mus, som er potentielt farlige for din kat. Cozy mus er små og ofte lavet af stofstykker. Det betyder, at det skal være lavet af et ordentligt materiale, så katten ikke kan bide det i stykker og sluge det. Dette undgår du, hvis du laver lidt research på nettet før du bestiller.

legetøjsmus

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*