Den bedste fest på Fyn

Nogle mener, at Fyn er den kedeligste landsdel i Danmark. Men sådan er det langt fra! Du kan sagtens holde årets fest på Fyn, da der er en masse muligheder for at støbe det perfekte arrangement sammen. Der er nemlig et væld af muligheder i forhold til din indkøbsliste.

Skal vi se nærmere på, hvad du bare MÅ have med til festen, der holdes i det fynske?

 

Husk de gode drinks

Når du holder en fest – om det så er på Fyn eller et andet sted i Danmark – så er det super vigtigt, at du husker de gode drinks. De holder nemlig stemningen oppe.

Men for at lave gode drinks, skal du selvfølgelig have styr på ingredienserne. Du kan sagtens få leveret knust is på Fyn, så længe du finder den helt rette leverandør til at klare jobbet!

Isklart ligger for eksempel i Middelfart, så de de ville være oplagte til opgaven. Så er der nemlig kort vej fra leverandør til fest.

Derudover skal du også huske spiritus, sirup, sodavand, likører og andre gode sager, der gør en drink helt perfekt.

 

Det bedste lokale til festen på Fyn

Der findes mange gode lokaler til fest på Fyn. Det vigtigste er faktisk, hvor meget plads du skal have, og hvor du gerne vil holde festen. Der er trods alt stor forskel på udbuddet i de forskellige byer.

Hvis du foretrækker et æstetisk lokale – enten til den moderne eller historiske side, kan vi anbefale at tage en tur til Odense. Her ligger der mange fine lokaler, der emmer af fortællinger eller tektoniske oplevelser.

Skal det var lidt mere afslappet, kan et forsamlingshus sagtens klare ærterne! Dem finder du på hele Fyn, og byen behøver bestemt ikke at have det største indbyggertal. Det kan for eksempel være Kerteminde, Faaborg, Strib eller noget helt fjerde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*