Den værste morgen til skole

Det var en mandag, og jeg var lige stået op. Nu var det starten på ugen, og jeg var så træt. Jeg ville bare ligge i min seng resten af dagen og sove. Jeg ville virkelig ikke i skole. Men jeg blev nærmest nødt til det. Jeg havde virkelig svært ved at stå op. Jeg startede med at tjekke min mobil. Jeg gik lige alle mine beskeder igennem. Så tjekkede jeg også lige instagram og snapchat. Da jeg kunne mærke at jeg ikke var lige så træt mere, begyndte jeg så at rejse mig op. Jeg startede med at tage tøj på. Jeg skulle bare have noget afslappende joggingtøj på i dag. Jeg tog derfor så et Nike sæt på. Så gik jeg ned for at spise noget morgenmad. Jeg var så sulten. Jeg spiste noget toast med ost. Efter børstede jeg mine tænder, og så var det tid til at jeg skulle i skole. Jeg skulle nemlig også nå bussen. Jeg ville virkelig ikke komme for sent, og få fravær. Jeg gik ud ad døren, og mod busstoppestedet. På vej derhen ser jeg så bussen lidt før jeg er der. Den her lige parkeret, og skulle til at køre. Jeg blev derfor nødt til at løbe derhen for ikke at komme for sent i skole. Der skete det værste. Jeg taber min mobil og den smadrer i jorden. Virkelig den værste morgen jeg har oplevet. Jeg måtte bare tage i skole, og finde ud af hvad jeg skulle gøre efter. Jeg fortalte min ven om situationen, og han nævnte jeg kunne tage ned til fixphone.dk, og få min skærm skiftet der. De skulle åbenbart være ret hurtigt, og virkelig have erfaring. Jeg tog så derned, og der gik ikke længe så fik jeg allerede min mobil igen, med en helt ny skærm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*