E-juices – Velkendte velsmagende væsker

E-juice, også kaldet e-væske og rygevæske, er den væske der fyldes på e-cigaretten og som giver smag. Selve væskebasen består af flere smagsstoffer der også findes i fødevarer og dermed er gennemtestede og af farmaceutisk kvalitet. Men det der giver den unikke smag i de enkelte e-juices, er den enkelte tilsatte smag. Uanset om du er til smagen af cremede croissanter, blå ugle-bolsjer, frugt og grønt eller noget helt andet, er der altid en lækker grund til at dampe. 

Vi har afsøgt et gigantisk globalt marked, og i røg og damp har vi håndplukket de allerbedste smagsvarianter. De kan købes med og uden nikotin og dosere indholdet i 0, 6, 12 eller 20 mg, alt efter behov. Men det er selve den enkelte e juice der gør e-dampning til en konkret oplevelse med et personligt touch. Smag er meget subjektivt, og der findes ikke et entydigt svar på, hvad der er lækkert. Vi har alle ovenstående lækre e-juices, men vi opfordrer folk til at finde deres egen smag i dampens hede – måske kombinere sød og syrlig frugt eller energidrik med smagen af croissant? Uanset hvad du har af smag, kommer det som en dampende dejlig oplevelse til markedets bedste priser. 

Når vi bliver bedt om at udvælge den bedste producent eller den bedste smag, er det et fuldstændigt umuligt valg. For hvordan skal du kunne vælge en ud af en hel perlerække af enestående e-juices med unikke smagsoplevelser? Uanset om du er til virile Vapeson, saftig Sundbygaard eller lækre Liqua har vi noget for enhver smag – praktisk talt i hver kategori og fra alle leverandører.

I vores velvalgte sortiment finder du både væsker med od uden nikotin i et væld af friske, frække og forførende smagsvarianter der alle er produceret efter højeste standarder og sikkerhedsforskrifter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*