Nyt spisebord til din stue

Hvis du er på udkig efter et nyt spisebord, er der nogle få ting, du skal være opmærksom på. Den første er størrelsen – sørg for at vælge et bord, der har den rigtige størrelse til din stue. Du skal også tænke på stil og materiale. Et træbord kan være et godt valg, hvis du ønsker noget traditionelt, mens et glasbord kan være perfekt til et mere moderne look. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at det passer til resten af din indretning!

Tænk på størrelsen

Tænk også på størrelsen af din stue, når du vælger et nyt spisebord. Du skal sørge for, at bordet ikke er for stort eller for lille til rummet. Du skal også tænke på stilen på bordet. Vil du have noget traditionelt eller mere moderne? Tænk over, om der er plads til hele familien om bordet, og hvis i ofte får gæster, så kan i overveje at købe en større bord, så der ikke opstår pladsproblemer.

Formen er også vigtig

En anden ting, du skal tænke på, er bordets form. Ønsker du et rektangulært bord eller et med afrundede kanter? Det er virkelig et spørgsmål om personlige præferencer, men det er noget, du bør tænke over, inden du køber det. Kig på det rum, bordet skal stå i og tænk på, hvilket bord der vil udnytte rummets størrelse mest optimalt.

Vælg det rette materiale

Bordets materiale er også vigtigt. Man går aldrig galt i byen med et laminat spisebord i enten hvid eller sort. Men hvis du gerne vil skille dig mere ud, så kan du overveje et plankebord, som er på mode som aldrig før. Plankeborde har det rå look med åreringe og skræddersyet kanter og du kan selv vælge bordbenene til. Især hvis du bestiller på https://planke-bord.dk/. Her kan du se et stor udvalg af spisebord, både af træ, men også af andre materialer.

Farvevalg

Den sidste ting, du skal tænke på, er bordets farve. Du kan vælge et klassisk look med et sort eller hvidt bord, eller du kan vælge noget mere unikt som f.eks. et rødt eller blåt bord. Det afhænger virkelig af din personlige stil, og hvilken følelse du ønsker for din stue. Uanset hvad du vælger, så sørg for, at det passer til resten af din indretning!

Prisen kan være afgørende

Du skal naturligvis også tænke på prisen, når du vælger et nyt spisebord. Men lad det ikke være den eneste afgørende faktor, hvis du inderst inde føler, at du har fundet det rette bord. Men du skal naturligvis også tænke på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Så hvis du ønsker, at investerer i et bord, som kan holde til meget og i mange år fremover, så bør du ofre nogle flere penge på det.

Det skal matche dine spisebordsstole

Du skal også sørge for, at dit nye spisebord passer til dine spisebordsstole. Dette er vigtigt af både æstetiske og praktiske årsager. Du vil jo gerne have, at din spisestue skal se godt ud, men du vil også gerne kunne sidde komfortabelt ved bordet!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*