Sådan kommer du i gang med at investere i fast ejendom

Hvis du ønsker at få din opsparing i banken til at arbejde for dig, så du kan få en større indkomst, kan det være en god ide at investere pengene.

Der findes mange forskellige typer af investeringer, som du kan foretage. Du kan vælge at sætte dine penge i aktier eller obligationer. Du kan vælge at investere i nyopstartede virksomheder, som har brug for en kapitalindsprøjtning. Du kan investere i crowdlending. Du kan endda overveje at investere i elektronisk valuta som Bitcoins. Du kan også vælge at sætte dine penge i fast ejendom.

I denne artikel kigger vi nærmere på nogle af de muligheder, du har, når du vil investere dine penge i ejendomme.

Sådan gør du, når du skal investere i fast ejendom

Vi forudsætter her, at du ikke har tidligere erfaring med at investere i fast ejendom. Det kan dog være, at du har venner eller bekendte i dit netværk, som har stor erfaring, og som kan hjælpe dig i gang. Hvis ikke du har det, så gælder det i første omgang at opbygge en masse viden omkring ejendomsinvestering.

Her er internettet et uvurderligt redskab til at hjælpe dig godt i gang. Her vil du kunne læse dig til forskellige eksempler fra det virkelige liv, hvor forskellige folk har investeret i fast ejendom. Du vil også gennem din research på internettet kunne læse dig til en masse information omkring finansiering, lån og afkast.

Godt nok er meget af den bedste information på internettet på engelsk fra lande som USA og England. Her skal du derfor være opmærksom på, at der er anderledes lovgivning mellem de forskellige lande. Dette er vigtigt, hvis du ønsker at foretage dine ejendomsinvesteringer i Danmark. Du kan dog regne med, at mange af de overordnede principper for investering i fast ejendom gælder uanset, om du ønsker at investere i Danmark eller et helt andet land.

Et godt sted at begynde din research omkring ejendomsinvestering er lige her. Ved at følge linket kommer du til en god blog på dansk, som giver dig et godt overblik over ejendomsinvestering i Danmark.

Forskellige måder at komme i gang med ejendomsinvestering på

Du kan vælge at investere i en ejendom ved at købe den billigt, gøre den i stand, og så sælge den videre til en højere pris. Dette kortsigtede ejerskab kan være en fordel, hvis dine hænder er rigtigt godt skruet på, og du selv kan sætte ejendommen i stand. Derved kan du nemlig spare mange af de dyre udgifter til håndværkere.

For mange folk er en bedre måde at investere på dog ved at have et mere langsigtet ejerskab for øje. Hvis du vælger at beholde ejendommen i en længere årrække, er der nemlig gode muligheder for at udleje den. Du kan leje din ejendom ud til enten privatpersoner eller firmaer. Derved kan du i princippet opnå årlige afkast på helt op til 10% af ejendommens værdi i form af lejeindtægter.

Den største ulempe ved at skulle investere i fast ejendom på denne måde er, at det typisk kræver mange penge at komme i gang med. At skulle af med flere hundredetusinde kroner på én gang er noget, som de fleste folk ikke har råd til.

Derfor kunne en tredje investeringsmulighed kendt som crowdfunding være løsningen. Dette er en måde at investere i fast ejendom på ved at gå sammen med andre investorer. Dette foregår typisk på en online platform for ejendomsinvestering. Herved kan omkostningerne til investeringen reduceres ved, at du deler udgifterne med andre investorer. Dette kan være en god måde at komme i gang med ejendomsinvestering på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*