Sommerfest for firmaet – Hos os eller hos jer

Sommeren nærmer sig og det gør sommerfesterne derfor også. Skal dit firma have den sjoveste firmafest man sent vil glemme, og som alle snakker godt om på kontroet mandag? Så har SuperEvent mange gode muligheder til en sjov, aktiv, spændende og hyggelig firma sommerfest. Et firmaarrangement kan være meget at planlægge, så saml det hele under samme tag og book et event hos SuperEvent, enten i vores Rødovre eventcenter eller i vores breakoutrooms i København. Lige meget hvad, er der bestemt noget for alle hvor alle kan deltage og have en god aften eller dag. 

Til en firmafest er det sociale vigtigt, og I har mulighed for at bestille sjov underholdning, så I får en mindeværdig og relation-skabende firmafest.

Book vores FunEvents ud-af-huset, f.eks. populære aktiviteter som LokumsRæs, FodboldDart, BumperFodbold. Eller måske vil i have en hoppeborg med jer også, i forskellige størrelser. Vi tilbyder også bordfodbold, shuffleboard, minigolf, slå-søm-i-træstub og funfood som popcorn maskiner, slushice maskine og candyflos! Vi har derfor mange ting du kan booke ud af huset og vi kommer og sætter alt op, så i skal kun tænke over at booke det. Vi kommer til jer med sjove fun-events.

I kan også booke en spændende oplevelser i form af  vores mobile Escape Games, som er meget populære og velegnet til teambuilding. Et mobilt escape game kommer vi ud og sørger for sjov underholdning, hvor i skal samarbejde om at løse en masse gåder og se hvem der er hurtigst til at løse opgaverne. Med +20 års erfaring som fest & eventarrangør kan I roligt booke SuperEvent som jeres underholdnings-partner til firmafesten.

Hos os har I mulighed for at koble sjov og interaktivt underholdning sammen med firmafesten.

Start festen ud med en dyst i sjove FunEvents eller Escape Room i en af vores afdelinger i Rødovre eller København. En firmafest der vil skabe GRIN, MINDER & SAMMENHOLD.
Start festen ud med at dyste imod kollegaerne i fx.: LokumsRæs, Quiz, Skydesimulator. PromilleHockey.
Eller start ud med en tur i Breakout Room / Escape Room og bliv udfordret med spændende gåder og opgaver.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*