Stem med dit hjerte

Til det kommende folketingsvalg, kommer der mærkesager, på begge sider af midten. Mærkesagerne er de sager, som hvert parti, synes er de vigtigste ting at få på dagsordenen. Du kan bruge din stemme, på flere måder. Du kan stemme på det parti og den folketingskandidat som du plejer. Eller du kan gøre dig strategiske overvejelser og bruge din stemme, på en kandidat som du tror har gode chancer. Du kan også vælge at holde øje med mærkesagerne og simpelthen stemme med dit hjerte.

Psykiatrien kommer helt sikkert på dagsordenen

Har du selv været i kontakt med psykiatrien, eller kender du en der har, så ved du at det er et område, som der helt sikkert skal arbejdes med, i den kommende regeringsperiode.

Psykiatrien har været tilsidesat og har kørt på absolut laveste blus i mange år. Systemet er forældet og den hjælp der gives, er langt fra god nok. Ligger dit hjerte her, så er det et af de punkter som du skal holde rigtigt godt øje med, i de kommende debatter.

De ældste og de yngste

Ældreplejen og vuggestuerne er de to yderpunkter, som bekymrer mange mennesker.

De ældste borgere, har ret til en værdig alderdom. Det er deres skuldre, som vi andre står på. Derfor skal vi behandle dem godt. Ikke bare godt, men med værdighed, omsorg og overskud.

Vores yngste borgere er vores alle sammens fremtid. Det er dem der skal behandle os med værdighed og omsorg, når vi bliver gamle. Derfor er det vigtigt at vi passer godt på dem, mens de stadig er så små, at de ikke kan passe på sig selv.

Ældreplejen og vuggestuerne er også steder som trænger til en gevaldig opgradering. Er ældreplejen og vuggestuerne noget der ligger dit hjerte nært, så er de de debatter du skal holde øje med i den kommende valgkamp.

Krisen i Europa

Der er krig i Europa. Krige har altid ofre, både mens de står på og i mange år efter. Flygtninge og de lande som modtager dem, er en direkte udløber af krigen. Hvis du ikke synes at vi i Danmark, tager godt nok hånd om vores flygtninge, så er det her punkt, absolut et du bør holde øje med i de kommende debatter. Om flygtninge bliver en direkte mærkesag, er ikke helt sikkert, men der kommer helt sikkert en debat.

Klima i nød

Klimadebatten bliver helt sikkert en mærkesag. Klimaet lider fortsat og har absolut brug for både dit hjerte og din stemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*