Derfor er Fit Zone det fitnesscenter du skal bruge i Svendborg

For ikke at trække denne artikel for langt ud uden du faktisk for svar på hvorfor du skal vælge Fit Zone i Svendborg som dit træningscenter, så får du grundene her:

  • Det er byens billigste fitness, så du kan spare penge ved at vælge det frem for andre
  • Det har lokale samarbejder med Bowl’n’Fun f.eks. så du får ekstra medlemsfordele
  • Det har lækre træningsfaciliteter, så du kan træne hvad du vil

Mange elsker træning i Svendborg

Svendborg er en by med en del fitnesscentre trods den lille størrelse. Det kan derfor udledes at der er mange i Svendborg som elsker at gå ned i deres fitnesscenter. De fitnesscentre som du kan vælge imellem, er Solo fitness som har 2 fitnesscentre, fitness world, Loop, Power fitness, TFW, Pt fabrikken og så selvfølgelig Fit Zone. Altså kan du vælge imellem en masse.

Hvorfor så vælge Fit Zone som dit træningscenter?

Som du læste i starten af artiklen, så er der flere årsager, men vi går lige i dybden med dem her.

Byens billigste fitness

Fit Zone kører i har et medlemskab helt ned til kr. 129 / md,-, hvilket vil sige du kan træne frit som du vil for lidt over 100 kroner. Det nærmeste du finder er nok 199 kr i andre fitness, hvorfor du alligevel spare lidt penge der. Fit Zone kører tit kampagner, hvorfor du i perioder endda også kan komme ned på kr. 79 / md,- for et medlemskab.

Lokalt samarbejde

Fit Zone har også et samarbejde med Bowl’n’Fun Svendborg, hvorfor du med et medlemskab får et par fordele. Du kan bl.a. bowle gratis med et medlemskab og spille minigolf gratis.

Lære træningsfaciliteter

Du finder et stort og åbent rum med en masse cardiomaskiner, frie håndvægte, bænke, dumbells og en turf. Derudover finder du en stor funktionel træningsbane, til sportsudøver der har brug for mere plads til deres øvelser og en holdsal til opvarmning eller udstrækning.

Hvis du vil vide mere om Fit Zone i Svendborg så kan du gå her til.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*