Vores hunde fortjener at sove godt

Hvilken seng sover din hund i ? 

Mange af os med hunde tænekr måske ikke over det. Men vores hunde har brug for mere søvn end os, hertil er det også vigtigt at de sover godt og dermed rigtigt. Hvis søvnen skal være den bedst mulige kræver det at vi som ejer af vores hund sørger for en god seng. 

En af de mest populære hundesenge er en Donut hundeseng. Sådan en seng koster ikke særlig meget men gør rigtig meget for hunden. Sådan en hund er nemlig også hundens lille hule, et sted hvor din hund kan koble af og være sig selv.

Donut hundesenge fås i mange størrelser

En Donut seng til hunden er ikke en one size hundeseng. Du kan f. eks få en Donut hundeseng 120 cm hvis du har en stor hund. Dog kan du også få en Donut hundeseng helt ned til 80 cm. Det kommer altså helt an på hvilken størrelse af hund du har.

Hvis du har flere hunde kan du også købe en stor Donut seng til hunden og så kan der være flere hunde i sengen. Det afgørende er selvfølgelig bare at der er plads til alle så man kan få sin ordentlige søvn. 

Hvorfor er søvn så vigtigt til hunden

Søvn er lige så vigtigt for hunden som det er for os mennesker. Derfor skal du altid sørge for at hunden har ro og plads til at få sin søvn. Når hunden derfor lægger sig i sin hundeseng betyder det hunden har brug for ro. 

Hvis vi som mennesker ikke får vores søvn, så fungere vi ikke godt, sådan skal du også tænke om din hund. Din hund er aktiv hver dag og skal bruge masser af energi. Derfor er det vigtigt du sørger for din hund har de bedst mulige betingelser med en ordentlig hundeseng. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*