Weekendtur til kørekort

Det var en weekendtur med drengene, der startede det hele. Vi var taget til sommerhus, hvor der var pool og det hele, så vi kunne hygge os. Det var meningen, at det bare skulle være en weekend væk, så vi ligesom kunne slappe af og nyde hinandens selskab. Det var noget, vi ikke havde gjort i lang tid, siden nogen af os havde været ude at rejse og så videre. Vi kom ind på mange emner under denne weekend, og et af de emner, som fangede mit øje, var en af mine venner, der havde fået kørekort. Han fortalte, hvor fedt det var, og hvordan forløbet var foregået, og alt det gode. Det fik mig til at tænke, at det måske også var på tide, at jeg fik et kørekort. Jeg spurgte ham, hvor han havde taget kørekortet, og om han kunne anbefale det. Han fortalte mig, at det lå på Frederiksberg, Topgear-trafik.dk og at det var et fedt forløb med gode undervisere og en god kørelærer. Så der valgte jeg at starte. jeg har ikke så meget at sige ud over, at jeg er enig i det, han sagde. Det var rigtig godt, og kørelærerne var rigtig gode til at forklare under teorien. Desuden var min kørelærer rigtig god til at være der og lære mig en masse ting, som jeg ikke havde vidst før. Dette gjorde, at jeg kom hurtigt igennem forløbet og bestod både teori og køreprøve i første hug. Så ligesom han gjorde, vil jeg også anbefale Topgear til alle, der skulle mangle en køreskole. For det at vælge en køreskole kan være svært, og hvis man vælger forkert, kan det have stor betydning for, hvor mange penge man bruger, og hvor godt forløbet kan være. Men hos dem gik det hurtigt, nemt, og jeg var fuldstændig tilfreds.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*