Lingeri kan booste sexlivet betydeligt

Lingeri kan være med til at gøre jeres sexliv noget sjovere!

Lingeri er ikke kun noget du tager på for at se godt ud. Det er også noget du tager på for at forføre, specielt frækt lingeri er i den kategori. Det virker nemlig utrolig godt på mænd, hvis du har et lille lækkert negligé på eller måske de selvsiddende strømper. Den slags gør at han bliver endnu mere tændt og dermed også giver dig en bedre seksuel oplevelse. 

Men hvorfor er det så tilfældet!

Hos de fleste mænd er noget lækkert og fræk lingeri bare lig med det erotiske, sensuelle og feminine. Det vækker måske endda lidt jægeren i ham, der ser sit bytte. Det er de primale instinkter det vækker, og det er jo netop dem der gør sex bedre. Der er ingen tvivl om at sexlegetøj er godt for sexlivet. Det skal dog siges at lingeri kan gøre stort set det samme. 

Min mand går ikke så meget op i det der!

Noget man hører fra en del kvinder er, at det ikke siger deres mand så meget. Det kunne nok ikke være mere forkert. Nej det kan godt være han også gider have sex med dig selvom du ikke har noget frækt på, forhåbentligt. Du kan dog være sikker på at han ikke bliver mindre tændt hvis du tager det på. Faktisk er der mange mænd der har en ide om at deres kæreste eller kone ikke gider tager den slags på. Det betyder så at de siger ting som “det siger mig heller ikke så meget”, selvom det ikke helt passer. 

Det kan være meget forskelligt hvad han tænder på, men du kan være sikker på der er noget han vil elske at se dig i. For nogle er det blonder, for andre er det lak eller læder. Uanset hvad, så vil du få en noget mere heftig behandling hvis du klæder dig frækt kun for ham. Glem aldrig, mænd er visuelle væsner. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*