Gaver til ham – 3 Gaver til manden der har alt

Er du på gavejagt og leder efter en gave til ham der har alt, så er du havnet det rette sted. For det er nærmest en af de mest stillede spørgsmål, når folk skal lede efter gaveideer til mænd, da langt de fleste mænd ikke er særligt gode til at komme op med en ønskeliste. Derfor har vi lavet denne liste med 3 gaver til ham som han helt sikkert godt kan bruge.

Whisky smagning

Hvis ham du skal give en gave, elsker en god whisky, så er der ingen tvivl om at dette er den perfekte gave. For i Aarhus, så findes der nemlig en bar ved navnet Highlanders bar, hvor man kan få mulighed for at komme til at smage nogle af de bedste whiskys i landet, så er dette den rette gave. Hvis han ikke er til Whisky, så kan du naturligvis også vælge at arrangere Ølsmagning eller vinsmagning i stedet og der findes allerede en masse af disse oplevelser på nettet, hvor du kan købe forskellige gavekort til lignende muligheder. 

Hvad koster denne gave? Fra 299 kroner og opefter afhængig af hvilken type smagning du vælger. 

Barbermaskine

De fleste mænd bruger enten en barbermaskine eller en skraber i dag, fordi de har et eller flere steder på kroppen, hvor de ikke ønsker at håret skal gro vildt og voldsomt. Derfor vil en barbermaskine af bedste kvalitet være en perfekt gaveide. For der findes ingen barbermaskiner eller skrabere derude der holder for evigt og hvis du kan give en der kan fjerne hår på både hoved og krop, så er du sikker på at uanset hvor han fjerner hår, så vil du have givet en barbermaskine i gave som passer til hans behov. 

Hvad koster denne gave? Fra 299 kroner og op til omkring 2500 kroner.

Bungyjump

Denne gave er en som lagt de fleste mænd som har alt, ikke har prøvet. Bungyjump er en af de mest adrenalin susende oplevelser man kan give en anden, og denne gave vil være en gave til ham som aldrig bliver glemt. Hvis ham du skal give en gave til har højdeskræk, så er det ikke sikkert at han vil elske den i starten, men efter at have overskredet sine grænser, så vil han være høj af endorfiner for at have prøvet det, og hvem ved, måske er højdeskrækken væk? Og nu du er i gang, så kan du også give dig selv en tur, for at tage del i alt det sjove. 

Hvad koster denne gave? Fra 549 kroner per person. 

Hvis du vil finde flere sjove gaveideer til ham som har alt, så kan du finde flere gaveideer lige her. Ved at følge linket, vil du komme til en hjemmeside omkring gaver og gaveideer, hvor du kan få en masse inspiration til at finde den helt rette gaveide. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*