Gør drøm til virkelighed: Køb et hus eller en lejlighed i Malaga

Går du som mange andre og drømmer om en feriebolig i Malaga, så kan du gøre drøm til virkelighed ved at læse med her. Vi guider dig i dit køb af en feriebolig, enten lejlighed eller hus i Malaga, så du kan få glæde af denne mange år frem. Der er mange fordele forbundet med at købe en fast feriebolig, og du slipper for besværet med at finde ud af næste års feriedestination og en tilhørende bolig. 

Læs med, og bliv klogere på, hvordan du når fra A til B og kan imødekomme dine drømme. Så er du klar til at blive boligejer i udlandet.

Hvad kan du købe for?

Alt koster penge, når det kommer til boliger, og derfor er det vigtigt, at du kender til dit budget og dermed dine muligheder. Skal du låne penge til din nye feriebolig, bør du tage en snak med din bankrådgiver som det første i processen. Når du kender til dine økonomiske muligheder, så kan du langt bedre finde frem til de boliger, der er mulige for dig at købe. 

Efterfølgende skal du finde ud af, hvad du ikke vil gå på kompromis med i din feriebolig. Det kan være, at det er nødvendigt med en parkeringsplads, eller at du drømmer om den flotte havudsigt, som du ofte kan finde i Malaga. På den måde kan du være mere selektiv og anvende de forskellige filtre, der ofte er mulige at benytte hos ejendomsmæglere. 

Kend til købsregler i udlandet

Inden du går på boligjagt, kan det være en hjælp for dig at læse lidt omkring regler og restriktioner, når det kommer til en bolig i udlandet. Ofte fungerer det på anden vis, end hvad der er tilfældet herhjemme, og det kan være rart at have et kendskab til dette, inden du går i gang. 

Samtidig er det altid en fordel at alliere sig med en professionel inden for boligkøb i udlandet. Så kan du være sikker på, at alt bliver gjort efter reglerne, og at du gør et godt køb i sidste ende. 

Søg efter din bolig

Du er nu klar til at gå på jagt efter drømmeboligen. Der findes forskellige sider på nettet, hvor du kan se udbuddet af ferieboliger i Malaga, og det kan være et godt udgangspunkt for dig. Det er altid vigtigt, at du tjekker sidens troværdighed, inden du giver dig i kast med at søge efter boliger. Selvom du i langt de fleste tilfælde vil opleve, at du finder frem til en god og troværdig side, så kan du risikere at havne i de forkerte hænder. 

Køb sammen med andre

Er du bange for, at du ikke får brugt din feriebolig så meget, som du gerne vil? Så kan det være en mulighed at købe en bolig sammen med andre. Det kan være, at du har nogle gode venner, der også går og drømmer om en feriebolig i Malaga, eller at det skal være et familieforetagende. Ved at købe sammen er I flere om at dele udgifter ved lånet, og så kan du være sikker på, at ferieboligen bliver udnyttet til fulde. 

Vælger du at købe sammen med andre, bør I fra begyndelsen snakke jeres ønsker for ferier igennem. Vil I gerne have boligen hver for sig, så skal I være enige om, at I har den i nogle bestemte uger hver ferie. Ellers kan I hurtigt havne i en situation med uoverensstemmelser omkring, hvem der skal have ferieboligen på bestemte tidspunkter. Til gengæld har I også muligheden for at finde en stor bolig, hvor der er plads til jer alle. De sidste kvadratmeter er sjældent de dyreste af slagsen.

Haven er også vigtig

Falder dit valg på et hus, så skal du huske haven også. Haven er, om muligt, endnu mere vigtig dernede end heroppe, fordi i Malaga er gennemsnits temperaturen væsentlig højere end i Danmark, og det betyder selvfølgelig, at du vil bruge meget mere tid udenfor, og det er derfor at haven er ekstra vigtig dernede.

Der er mange måder du kan få en flot have på, som også samtidig er brugbar, men det kræver selvfølgelig at du sætter dig lidt ind i hvilke planter der gror dernede. Du kan ikke regne med at de planter du har i din have herhjemme, vil trives lige så godt dernede.

Fyrretræer er dog vældig populære dernede, ligesom herhjemme. De kan gro, også selvom de ikke får meget vand. Du vil bl.a kunne se dem på mange bjergsider dernede og langs vejene, da de netop ikke kræver meget pleje.

Det gælder også de mindre arter som dværg bjergfyr. De kan også klare sig dernede. Du kan finde masser af dværgfyr og bjergfyr i de haverne. I det hele taget har du masser af muligheder, men det er som sagt vigtigt at du læser lidt op på det først, og ikke bare går ud fra, at du kan bruge de samme planter som derhjemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*