Forsvind ind i en helt ny verden

Hverdagen kan være utrolig stressende, eftersom vi konstant skal præstere på arbejdet, men i den grad også i vores privatliv. Der findes mange måder for, hvordan du kan kæmpe imod den følelse, som vi alle kan opleve en gang imellem. Læs eventuelt vores artikel Få et afbræk fra hverdagens stress og jag for at få yderligere inspiration. Nogle gange kan det dog hjælpe at gøre noget radikalt anderledes og forsvinde ind i en hel anden verden. Læs med og bliv klogere på nogle af tidens største computerspil, som med garanti kan få dig ud af din stressede og måske ensformige hverdag. 

Den eventyrlige

Det er nok de færreste, som ikke har hørt om World of Warcraft, og det er med god grund. Spillet er nemlig det mest succesfulde MMORPG (Massive Multiplayer Online Roleplaying Game) nogensinde. I World of Warcraft skal du lave din helt egen karakter, som sammen med andre spilleres karakter skal kæmpe for en bedre verden. Der er rig mulighed for at prøve lidt af hvert, eftersom du kan være op til 12 forskellige racer. Genren for spillet er fantasy, hvilket giver en helt eventyrlig verden. Du vil støde på mærkelige, fantasifulde og fantastiske væsner, når du gennem spillet skal løse de opgaver, som du bliver givet. Hvis du har lyst til at læse mere om World of Warcraft, så har dowloadcentralen.dk udgivet en grundig anmeldelse af spillet. 

Den realistiske, eller…

Nu hvor denne artikel handler om at forsvinde ind i en ny verden, så virker det nok mærkeligt, at The Sims kommer på tale.  Selvom verdenen ligner vores egen meget, så har du dog muligheder i The Sims, som du ikke vil have i din almindelige hverdag. I denne verden kan du nemlig være den enevældige Gud, som kan bestemme over alle simmere i spillet. Du bestemmer helt selv, hvordan livet skal foregå i din verden. Når du skal lave din simmer, er der så mange muligheder, så det halve kunne være nok. Du kan skabe en kopi af dig selv eller finde på en person ud fra din egen fantasi. Din simmer kan både være komiker, politibetjent og youtube-stjerne. Slå dig løs i en verden, som ligner vores, men som hurtig kan blive ti gange så vild. 

Stress er dog ikke noget at spøge med, og hvis der er en følelse, som du ofte sidder med, bør du henvende dig til egen læge eller Stressforeningen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*