Vi lægger ikke skjul på, hvorfor vi er her . . .

Det er for at gøre opmærksom på os selv og vores holdninger. For snart tyve år siden fik den gamle antikvariathandler en god ide. Som den første gik han på internettet med antikvariatet www.Bogbasen.dk. Mange er fulgt efter, så ideen var ikke så tosset endda. For i dag sælges hovedparten af antikvariske bøger til salg over internettet. Det uanset om det drejer sig om en krimi/spænding, Storm P. bøger, en møntsamler bog, Lademanns Naturfører eller salg af brugte bøger generelt.

Bogbasen er ikke så lidt stolt af, at have sendt i tusindvis af bøger ud til det danske folk. Det vil vi blive ved med til fornuftige lave priser.

Bogbasen.dk følger med tiden . . .

Og derfor efterkommer vi nu et længe efterspurgt behov: Nye bøger. Så om kort tid, vil det blive muligt direkte at købe dine nye bøger på Bogbasen.dk.

Det med at følge med tiden!

I har sandsynligvis alle sammen fået nye skraldespande og skal fordele jeres affald i forskellige beholdere efter art. Det er helt fint, at kommunerne begynder at tage resurserne alvorligt. Men den sortering I oplever i den forbindelse er en grovsortering i forhold til den gamle antikvariatboghandlers sortering af sit affald privat og i butikken. Der er tale om en regulær fin sortering af hensyn til miljøet og sådan har han gjort næsten hele sit voksen liv!

Derfor bekymrer miljøet ham også betydeligt. Det har medført at Bogbasen.dk’s moderselskab har stiftet et selskab: Grøn Ejendoms Investering ApS med det formål at købe skove, landbrug, landbrugsarealer til tilplantning med skov, bevaringsværdige bygninger der gøres grønne. Hvis du vil høre mere om dette projekt, hvori du gerne må deltage som investor, så bestil vores månedsbrev på Gronejendomsinvestering@gmail.com.

Har det noget med antikvariske bøger at gøre? Ja, det har det. For gør vi ikke noget øget nedbøren og med nedbøren stiger luftfugtigheden, der er bøgernes værste fjende. Bøger suger fugtighed til sig og ødelægges med en stigende luftfugtighed.

Så ikke kun for at redde vores Jord men også vores kulturskatte er det nødvendigt at gøre noget ved CO2 udslippet. Hver af os udleder i gennemsnit 7200 kg CO2 om året! Det lyder af meget. Men altså ikke mere end hvad et par træer i god vækst kan opsuge i luften til sin vækst på et år. Derfor er det vigtigt at vi får plantet nogle træer hver af os. Lad os gøre det i fællesskab, således du og jeg bliver CO2 neutral og så er det tilmed en god forretning.

God læselyst.

 

                             

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*