Hvorfor bør man vælge en pakkeshop til forsendelse?

De gode gamle dage, hvor man ventede på, at det ringede på døren og postbuddet stod med en pakke, er næsten ved at være ovre. Det sker selvfølgelig stadig i ny og næ, men det er typisk kun, hvis du har valgt at betale porto i dyre domme.

I dag er det i stedet blevet muligt, at man både kan sende og få fragtet sine pakker via en pakkeshop, og der er mange grunde til, hvorfor det er den bedste løsning. Den bedste årsag er dog, at det er gratis, og så er det faktisk også ofte meget hurtigere.

En pakkeshop er billigere

For at finde ud af, hvor man sender de billigste pakker, er man nødt til at danne sig et overblik over, hvem der sender ens pakker ud. For at gøre dette, kan man blandt andet benytte sig af pakke.dk, der er en tjeneste, der sammenligner priser for langt de fleste selskaber, der tilbyder pakke transport i Danmark.

Et hurtigt kig på denne tjeneste afslørede, at det er pakkeshop til pakkeshop, der er klart den billigste løsning, hvis man skal sende pakker af sted. Dermed behøver man altså ikke gå ned på sit lokale posthus, for at sende en pakke med dyre Postnord, man kan i stedet nøjes med at finde en pakkeshop i nærheden.

Grunden til at det er billigere er, fragtselskabet får alle pakkerne samlet på et sted, og derfor skal de ikke køre flere forskellige steder hen, ligesom de heller ikke skal aflevere pakkerne flere forskellige steder. Derfor er en pakkeshop løsning væsentligt billigere.

Et hurtigt kig afslørede, at en pakke fra en pakkeshop i Aarhus til en pakkeshop i København kostede 45 kroner, og vil tage mellem 1-2 arbejdsdage.

En pakkeshop er hurtigere

En pakkeshop vil stort set altid være den hurtigste løsning, men der kan naturligvis være undtagelse. Det er eksempelvis, hvis du har valgt at betale ekstra i porto for at få din pakke leveret samme dag eller indenfor en enkelt arbejdsdag.

Dette er dog en dyr løsning, og derfor vil det oftest være det klogeste valg at vælge en pakkeshop til at håndtere ens pakke transport.

Når du vælger en pakkeshop, så vil shoppen samle en masse pakker, og så vil fragtselskabet komme og afhente dem senere på dagen. De vil derefter sortere pakkerne og levere dem til den pakkeshop, som du har valgt de skal leveres til.

Dette gør, at pakkerne oftest vil blive leveret på en enkelt dag. Det fås altså ikke meget hurtigere og samtidig vil det også være den billigste løsning.

Derfor bør du altså vælge et transportfirma, der både henter og sender din pakke fra en pakkeshop. Du sparer nemlig både penge og tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*