Tre byer du må besøge i 2019

Storbyferier er blevet det helt store inden for de sidste ti år, og dette er af god grund. For verden over finder du alverdens forskellige storbyer, der hver især byder på noget helt særligt. Også bare inden for Europas grænser vil du møde vidt forskellige storbyer, der altid vil inspirere dig og lære dig noget nyt. Men hvor skal du tage hen i 2019? For i takt med at vi rejser mere og mere, bliver mange af storbyerne inden for Europa særdeles turistede meget hurtigere, end vi kan følge med. Nogen er vilde med dette, og andre vil hellere opleve det mere ukendte.

Vi giver dig tre bud på storbyer, som du bør besøge i 2019, og der vil være noget for enhver smag. Du kan også altid læse mere på nettet på sider som Smut Rejser, der tilbyder en række artikler, der kan inspirere dig til din næste ferie. 

Paris

Vi kommer ikke udenom Europas kærlighedsby, som selvfølgelig er den populære by, Paris. Denne by er bare fantastisk på alle måder, og selvom der er mange turister, er det ikke en by, der har mistet sin charme eller er blevet sort af mennesker.

For Paris rummer så meget forskelligt og er så stor en by, at du sagtens kan gå i de små gader for dig selv sammen med de lokale. Her får du fantastisk god mad og en by, der har en helt unik skønhed og charme. Den perfekte destination til en kærestetur i sommerhalvåret. 

Riga

Her finder du en by, der er mere uudforsket end byer som Barcelona, Budapest og Milano, men som stadigvæk rummer alt det, du måtte have brug for på en storbytur. Riga er hovedstaden i Letland, og byen rummer cirka 700.000 indbyggere, hvilket gør byen til en storby, men ikke på den helt store måde. Her finder du gamle Zeppelin-haller fyldt med markedspladser, hvor du kan købe mad i alle regnbuens farver.

Nyd byens historie og smukke bygninger, og så er der også et andet stort plus ved byen. I Østeuropa er priserne nemlig helt i bund, når det handler om mad og drikke. Derfor er Riga en by, hvor du kan nyde gourmetmad til hverdagspriser. Spis en 7-retters menu til 300 danske kroner, og drik gode øl og drinks til ingen penge. 

Berlin

Tyskland rummer nogle meget spændende storbyer, hvor kultur og diversitet vægtes højt. Berlin er kunstens, kulturens og musikkens hjerte, hvor du finder alverdens forskellige mennesker og kunstneriske typer. Og i Berlin kommer du ikke til at kede dig. Byen rummer så mange forskellige kvarterer, du bør udforske, og så finder du også spisesteder for enhver smag. Berlin byder særligt på hippe madsteder og kaffenørderi i de små gader rundt omkring i byen. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*